Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of volatile compounds in Cowart muscadine grape (Vitis rotundifolia) during ripening stages using GC-MS combined with principal component analysis
 
 
Titel: Characterization of volatile compounds in Cowart muscadine grape (Vitis rotundifolia) during ripening stages using GC-MS combined with principal component analysis
Auteur: Lee, Bolim
Lin, Pei-ching
Cha, Hwan soo
Luo, Jun
Chen, Feng
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 5 pagina's 1319-1326
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland