Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Molecular analysis of bacterial community dynamics during the fermentation of soy-daddawa condiment
 
 
Titel: Molecular analysis of bacterial community dynamics during the fermentation of soy-daddawa condiment
Auteur: Ezeokoli, Obinna
Gupta, Arvind
Popoola, Temitope
Bezuidenhout, Cornelius
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 4 pagina's 1081-1086
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland