Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effects of raw meat and process procedure on Nε-carboxymethyllysine and Nε-carboxyethyl-lysine formation in meat products
 
 
Titel: Effects of raw meat and process procedure on Nε-carboxymethyllysine and Nε-carboxyethyl-lysine formation in meat products
Auteur: Yu, Ligang
Gao, Chang
Zeng, Maomao
He, Zhiyong
Wang, Linxiang
Zhang, Shuang
Chen, Jie
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 4 pagina's 1163-1168
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland