Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant activities of squid protein hydrolysates prepared with papain using response surface methodology
 
 
Titel: Antioxidant activities of squid protein hydrolysates prepared with papain using response surface methodology
Auteur: Sivaraman, Balasubramanian
Shakila, Robinson Jeya
Jeyasekaran, Geevaretnam
Sukumar, Durairaj
Manimaran, Uthaman
Sumathi, Ganesan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 3 pagina's 665-672
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland