Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Making soy sauce using direct fermentation of defatted soybean meal without the meju (soybean Koji) preparation process
 
 
Titel: Making soy sauce using direct fermentation of defatted soybean meal without the meju (soybean Koji) preparation process
Auteur: Park, Young Chan
Park, Doo Hyun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 3 pagina's 777-784
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland