Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Antimicrobial activity of Bacillus amyloliquefaciens EMD17 isolated from Cheonggukjang and potential use as a starter for fermented soy foods
 
 
Titel: Antimicrobial activity of Bacillus amyloliquefaciens EMD17 isolated from Cheonggukjang and potential use as a starter for fermented soy foods
Auteur: Lee, Jae Yong
Shim, Jae Min
Yao, Zhuang
Liu, Xiaoming
Lee, Kang Wook
Kim, Hyun-Jin
Ham, Kyung-Sik
Kim, Jeong Hwan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 2 pagina's 525-532
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland