Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure of olbyeossal, partially milled parboiled glutinous rice made by modified parboiling method
 
 
Titel: Microstructure of olbyeossal, partially milled parboiled glutinous rice made by modified parboiling method
Auteur: Hapsari, Anggi Hayu
Eun, Jong-Bang
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 2 pagina's 503-507
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland