Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Influence of partial replacement of NaCl with KCl on formation of volatile compounds in Jinhua ham during processing
 
 
Titel: Influence of partial replacement of NaCl with KCl on formation of volatile compounds in Jinhua ham during processing
Auteur: Zhang, Yingyang
Wu, Haizhou
Tang, Jing
Huang, Mingming
Zhao, Jianying
Zhang, Jianhao
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 2 pagina's 379-391
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland