Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Development of a cooked rice model for bibimbap and resulting physico-digestive properties
 
 
Titel: Development of a cooked rice model for bibimbap and resulting physico-digestive properties
Auteur: Lee, Jin-sil
Cho, Seung-Mock
Kim, Bum-Keun
Han, Jung-Ah
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 2 pagina's 489-495
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland