Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of submerged Aspergillus oryzae S2 α-amylase production
 
 
Titel: Optimization of submerged Aspergillus oryzae S2 α-amylase production
Auteur: Naili, Belgacem
Sahnoun, Mouna
Bejar, Samir
Kammoun, Radhouane
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 1 pagina's 185-192
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland