Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Isolation and characterization of lactic acid bacteria from fresh Chinese traditional rice wines using denaturing gradient gel electrophoresis
 
 
Titel: Isolation and characterization of lactic acid bacteria from fresh Chinese traditional rice wines using denaturing gradient gel electrophoresis
Auteur: Jiao, Jingkai
Zhang, Lanwei
Yi, Huaxi
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 1 pagina's 173-178
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland