Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic browning inhibition and antioxidant activity of pear juice from a new cultivar of asian pear (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Sinhwa) with different concentrations of ascorbic acid
 
 
Titel: Enzymatic browning inhibition and antioxidant activity of pear juice from a new cultivar of asian pear (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Sinhwa) with different concentrations of ascorbic acid
Auteur: Jiang, Gui-Hun
Kim, Young-Min
Nam, Seung-Hee
Yim, Sun-Hee
Eun, Jong-Bang
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. 1 pagina's 153-158
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland