Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Protective effect of soy powder and microencapsulation on freeze-dried Lactobacillus brevis WK12 and Lactococcus lactis WK11 during storage
 
 
Titel: Protective effect of soy powder and microencapsulation on freeze-dried Lactobacillus brevis WK12 and Lactococcus lactis WK11 during storage
Auteur: Gwak, Hyun Jung
Lee, Jong-Hee
Kim, Tae-Woon
Choi, Hak-Jong
Jang, Ja-Young
Lee, Sang Il
Park, Hae Woong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 6 pagina's 2155-2160
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland