Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of an apple juice and whey based novel beverage fermented using kefir grains
 
 
Titel: Preparation and characterization of an apple juice and whey based novel beverage fermented using kefir grains
Auteur: Sabokbar, Nayereh
Moosavi-Nasab, Marzieh
Khodaiyan, Faramarz
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 6 pagina's 2095-2104
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland