Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Lipid oxidation of sodium caseinate-stabilized emulsion-gels prepared using microbial transglutaminase
 
 
Titel: Lipid oxidation of sodium caseinate-stabilized emulsion-gels prepared using microbial transglutaminase
Auteur: Lim, Seong Hoon
Kim, Ha Ram
Choi, Seung Jun
Moon, Tae Wha
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 6 pagina's 2023-2026
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland