Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Chromatic characteristics and anthocyanin compositions of cabernet sauvignon wines: Influence of indigenous Saccharomyces cerevisiae strains in Ningxia, China
 
 
Titel: Chromatic characteristics and anthocyanin compositions of cabernet sauvignon wines: Influence of indigenous Saccharomyces cerevisiae strains in Ningxia, China
Auteur: Liu, Ning
Song, Yu-Yang
Qin, Yi
Gong, Xue
Liu, Yan-Lin
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 6 pagina's 1973-1978
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland