Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from Korean rice wine Makgeolli
 
 
Titel: Probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from Korean rice wine Makgeolli
Auteur: Park, Yeo-Ul
Kim, Myo-Deok
Jung, Dong-Hyun
Seo, Dong-Ho
Jung, Jong-Hyun
Park, Jae-Gwang
Hong, Sung-Youl
Cho, Jae-Youl
Park, Sun-Young
Park, Jong-Wook
Shin, Woo-Chang
Park, Cheon-Seok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 5 pagina's 1761-1766
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland