Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of polyphenol extraction and antioxidant activities of extracts from defatted flax seed cake (Linum usitatissimum L.) using microwave-assisted and pulsed electric field (PEF) technologies with response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of polyphenol extraction and antioxidant activities of extracts from defatted flax seed cake (Linum usitatissimum L.) using microwave-assisted and pulsed electric field (PEF) technologies with response surface methodology
Auteur: Teh, Sue-Siang
Niven, Brian E.
Bekhit, Alaa El-Din A.
Carne, Alan
Birch, John
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 5 pagina's 1649-1659
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland