Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Isolation, identification, and potential probiotic characterization of one Lactococcus from Kefir grain
 
 
Titel: Isolation, identification, and potential probiotic characterization of one Lactococcus from Kefir grain
Auteur: Wang, Jingrui
Xing, Zhuqing
Tang, Wei
Zheng, Yongna
Wang, Yanping
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 5 pagina's 1775-1780
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland