Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effects of roasting on the phytochemical contents and antioxidant activities of Korean soybean (Glycine max L. Merrill) cultivars
 
 
Titel: Effects of roasting on the phytochemical contents and antioxidant activities of Korean soybean (Glycine max L. Merrill) cultivars
Auteur: Lee, Jin Hwan
Hwang, Chung Eun
Lee, Byong Won
Kim, Hyun Tae
Ko, Jong Min
Baek, In Yeoul
Ahn, Min Ju
Lee, Hee Yul
Cho, Kye Man
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 5 pagina's 1573-1582
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland