Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Sensory, physicochemical, and microbiological changes in vacuum packed channel catfish (Clarias lazera) patties during controlled freezing-point storage
 
 
Titel: Sensory, physicochemical, and microbiological changes in vacuum packed channel catfish (Clarias lazera) patties during controlled freezing-point storage
Auteur: Zhu, Yingchun
Zhang, Kunsheng
Ma, Lizhen
Huo, Nairui
Yang, Hua
Hao, Jiaomin
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 4 pagina's 1249-1256
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland