Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Influence of dietary fiber, water, and glucose oxidase on rheological and baking properties of maize based gluten-free bread
 
 
Titel: Influence of dietary fiber, water, and glucose oxidase on rheological and baking properties of maize based gluten-free bread
Auteur: Aprodu, Iuliana
Banu, Iuliana
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 4 pagina's 1301-1307
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland