Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Antibacterial activities of isothiocyanates (ITCs) extracted from horseradish (Armoracia rusticana) root in liquid and vapor phases against 5 dominant bacteria isolated from low-salt Jeotgal, a Korean salted and fermented seafood
 
 
Titel: Antibacterial activities of isothiocyanates (ITCs) extracted from horseradish (Armoracia rusticana) root in liquid and vapor phases against 5 dominant bacteria isolated from low-salt Jeotgal, a Korean salted and fermented seafood
Auteur: Kim, Hee-Yun
Gornsawun, Gornpan
Shin, Il-Shik
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 4 pagina's 1405-1412
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland