Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Examination of the effects of temperature and pressure on lipoxygenase activities in pork using response surface methodology
 
 
Titel: Examination of the effects of temperature and pressure on lipoxygenase activities in pork using response surface methodology
Auteur: Huang, Yechuan
Wu, Zhaomin
Wang, Yanrong
Li, Feng
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 4 pagina's 1257-1263
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland