Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Thermal oxidative stability of corn oil in ultra-high temperature short-time processed seasoned laver
 
 
Titel: Thermal oxidative stability of corn oil in ultra-high temperature short-time processed seasoned laver
Auteur: Cho, Suengmok
Kim, Jiyoung
Han, Daeseok
Lim, Ho-Jeong
Yoon, Minseok
Park, Joodong
Yang, Hyejin
Lee, Sang-Hoon
Noh, Bo Young
Park, Eun-jeong
Yoo, Hyunil
Baek, Jeamin
Shin, Eui-Cheol
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 3 pagina's 947-953
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland