Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 53 gevonden artikelen
 
 
  A dye-incorporated chitosan-based CO2 indicator for monitoring of food quality focusing on makgeolli quality during storage
 
 
Titel: A dye-incorporated chitosan-based CO2 indicator for monitoring of food quality focusing on makgeolli quality during storage
Auteur: Lee, Kyuho
Meng, Xiangpeng
Kang, Tae-Young
Ko, Sanghoon
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 3 pagina's 905-912
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Seoul
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland