Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Production of the isoflavone aglycone and antioxidant activities in black soymilk using fermentation with Streptococcus thermophilus S10
 
 
Titel: Production of the isoflavone aglycone and antioxidant activities in black soymilk using fermentation with Streptococcus thermophilus S10
Auteur: Lee, Miyeon
Hong, Go-Eun
Zhang, Heping
Yang, Cheul-Young
Han, Kyu-Ho
Mandal, Prabhat Kumar
Lee, Chi-Ho
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 2 pagina's 537-544
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland