Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of sterilization conditions for production of retorted meatballs
 
 
Titel: Optimization of sterilization conditions for production of retorted meatballs
Auteur: Cheon, Hee Soon
Choi, Su-Hee
Jhin, Changho
Cho, Won-Il
Choi, Jun-Bong
Shin, Hae-Hun
Lee, Seungmin
Cho, Hyunnho
Hwang, Hee-Jeong
Hwang, KeumTaek
Chung, Myong-Soo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 2 pagina's 471-480
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland