Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Influence of blueberry and black rice powders on quality characteristics of the Korean traditional rice wine takju
 
 
Titel: Influence of blueberry and black rice powders on quality characteristics of the Korean traditional rice wine takju
Auteur: Kim, Mi-Ok
Kim, Il-Doo
Dhungana, Sanjeev Kumar
Lee, Jung-Won
Shin, Dong-Hyun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 2 pagina's 439-444
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland