Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Presence of β-amylase in ramie leaf and its anti-staling effect on rice cake
 
 
Titel: Presence of β-amylase in ramie leaf and its anti-staling effect on rice cake
Auteur: Nguyen, Dang Hai Dang
Tran, Phuong Lan
Ha, Hyun Sook
Lee, Jin Sil
Hong, Wan Soo
Le, Quang Tri
Oh, Byung Chul
Park, Sung Hoon
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 1 pagina's 37-40
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland