Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of bioactive compound contents and in vitro and ex vivo antioxidative activities between peel and flesh of pear (Pyrus pyrifolia Nakai)
 
 
Titel: Comparison of bioactive compound contents and in vitro and ex vivo antioxidative activities between peel and flesh of pear (Pyrus pyrifolia Nakai)
Auteur: Lee, Sang-Hyun
Cho, Jeong-Yong
Jeong, Hang Yeon
Jeong, Da Eun
Kim, Duwoon
Cho, Se-Young
Kim, Wol-Soo
Moon, Jae-Hak
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 24 (2015) nr. 1 pagina's 207-216
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland