Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Use of Yuja (Citrus junos) pectin as a fat replacer in baked foods
 
 
Titel: Use of Yuja (Citrus junos) pectin as a fat replacer in baked foods
Auteur: Lim, Jongbin
Ko, Sanghoon
Lee, Suyong
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 6 pagina's 1837-1841
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland