Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of physicochemical properties of cereal based ready-to-eat Sunsik using fermentation with Bionuruk and Bifidobacterium longum
 
 
Titel: Improvement of physicochemical properties of cereal based ready-to-eat Sunsik using fermentation with Bionuruk and Bifidobacterium longum
Auteur: Koh, Eunmi
Jang, Ki-Hyo
Surh, Jeonghee
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 6 pagina's 1977-1985
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland