Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Degree of oxidation depending on the positional distribution of linolenic acid in perilla oil and interesterified products
 
 
Titel: Degree of oxidation depending on the positional distribution of linolenic acid in perilla oil and interesterified products
Auteur: Wang, Xiang-Yu
Yang, Dan
Gan, Lu-Jing
Zhang, Hua
Shin, Jung-Ah
Park, Sang Hyun
Lee, Ki-Teak
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 6 pagina's 1733-1740
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland