Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 50 gevonden artikelen
 
 
  The effects of germination, fermentation, and fermentation additives on the phytate content of rice flour
 
 
Titel: The effects of germination, fermentation, and fermentation additives on the phytate content of rice flour
Auteur: Baek, Ji Eun
Lee, Eun Jung
Koh, Bong Kyung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 5 pagina's 1447-1451
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland