Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties of Korean rice wine (Makgeolli) fermented using yeasts isolated from Korean traditional nuruk, a starter culture
 
 
Titel: Physicochemical properties of Korean rice wine (Makgeolli) fermented using yeasts isolated from Korean traditional nuruk, a starter culture
Auteur: Park, Jae-Seung
Song, Sang Hoon
Choi, Jun Bong
Kim, Young-Suk
Kwon, Soon-Hee
Park, Young-Seo
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 5 pagina's 1577-1585
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland