Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Comparative quality analysis of gluten strength and the relationship with high molecular weight glutenin subunits of 6 Tunisian durum wheat genotypes
 
 
Titel: Comparative quality analysis of gluten strength and the relationship with high molecular weight glutenin subunits of 6 Tunisian durum wheat genotypes
Auteur: Trad, Hiba
Ayed, Sourour
Rhazi, Larbi
Slim, Amine
Teixeira da Silva, Jaime A.
Hellal, Raoudha
Sghaier, Mounira
Amara, Hajer Slim
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 5 pagina's 1363-1370
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland