Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effects of traditional chinese cooking methods on formation of heterocyclic aromatic amines in lamb patties
 
 
Titel: Effects of traditional chinese cooking methods on formation of heterocyclic aromatic amines in lamb patties
Auteur: Guo, Haitao
Wang, Zhenyu
Pan, Han
Li, Xin
Chen, Li
Rao, Weili
Gao, Yuan
Zhang, Dequan
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 3 pagina's 747-753
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland