Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Composition of organosulfur compounds from cool- and warm-type garlic (Allium sativum L.) in Korea
 
 
Titel: Composition of organosulfur compounds from cool- and warm-type garlic (Allium sativum L.) in Korea
Auteur: Yoo, Miyoung
Lee, Sanghee
Kim, Sunyoung
Hwang, Jin-Bong
Choe, Jinyeong
Shin, Dongbin
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 2 pagina's 337-344
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland