Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant activities and nutritional properties of Jeonyak prepared with beef bone stock and gelatin
 
 
Titel: Antioxidant activities and nutritional properties of Jeonyak prepared with beef bone stock and gelatin
Auteur: Ku, Su Kyung
Seo, Dong Won
Kim, Sun Im
Sim, Ki Hyeon
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 23 (2014) nr. 1 pagina's 81-87
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland