Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effects of jam processing on anthocyanins and antioxidant capacities of Rubus coreanus Miquel berry
 
 
Titel: Effects of jam processing on anthocyanins and antioxidant capacities of Rubus coreanus Miquel berry
Auteur: Lee, Dong Jin
Lee, Hyungjae
Lee, Seon-Ho
Lee, Chang Y.
Kim, Dae-Ok
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 6 pagina's 1607-1612
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland