Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Change in the content of phenolic compounds and antioxidant activity during manufacturing of black raspberry (Rubus coreanus Miq.) wine
 
 
Titel: Change in the content of phenolic compounds and antioxidant activity during manufacturing of black raspberry (Rubus coreanus Miq.) wine
Auteur: Cho, Jeong-Yong
Jeong, Jong Hoon
Kim, Jin Young
Kim, Soo Ro
Kim, Seong Ja
Lee, Hyoung Jae
Lee, Sang-Hyun
Park, Keun-Hyung
Moon, Jae-Hak
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 5 pagina's 1-8
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland