Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Substituting whole grain flour for wheat flour: Impact on cake quality and glycemic index
 
 
Titel: Substituting whole grain flour for wheat flour: Impact on cake quality and glycemic index
Auteur: Bae, In Young
Lee, Hong Im
Ko, Aera
Lee, Hyeon Gyu
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 5 pagina's 1-7
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland