Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Combined effect of lactic acid bacteria and citric acid on Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium
 
 
Titel: Combined effect of lactic acid bacteria and citric acid on Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium
Auteur: Seo, Sheungwoo
Jung, Day
Wang, Xiaoyu
Seo, Dong Joo
Lee, Min Hwa
Lee, Bog-Hieu
Choi, Changsun
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 4 pagina's 1171-1174
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland