Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of glycosylation via maillard reaction and acylation on African yam bean (Sphenostylis stenocarpa) protein functionality
 
 
Titel: Effect of glycosylation via maillard reaction and acylation on African yam bean (Sphenostylis stenocarpa) protein functionality
Auteur: Arogundade, Lawrence A.
Eromosele, Catherine O.
Eromosele, Ighodalo C.
Ademuyiwa, Oladipo
Etafo, Nelson O.
Adesokan, A’Quadri O.
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 4 pagina's 951-960
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland