Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of volatile compounds in Chinese soy sauces moromi cultured by different fermentation processes
 
 
Titel: Analysis of volatile compounds in Chinese soy sauces moromi cultured by different fermentation processes
Auteur: Zheng, Jia
Wu, Chong-De
Huang, Jun
Zhou, Rong-Qing
Liao, Xue-Pin
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 3 pagina's 605-612
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland