Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cross-linked resistant rice starch on the quality of Korean traditional rice cake
 
 
Titel: Effects of cross-linked resistant rice starch on the quality of Korean traditional rice cake
Auteur: Ren, Chuanshun
Shin, Malshick
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 3 pagina's 697-704
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland