Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Aspergillus oryzae strains isolated from traditional Korean Nuruk: Fermentation properties and influence on rice wine quality
 
 
Titel: Aspergillus oryzae strains isolated from traditional Korean Nuruk: Fermentation properties and influence on rice wine quality
Auteur: Yang, Siyoung
Choi, Seung Jun
Kwak, Jungki
Kim, Kihyun
Seo, Minjae
Moon, Tae Wha
Lee, Yin-Won
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 2 pagina's 425-432
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland