Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Slowly digestible sweetpotato flour: Preparation by heat-moisture treatment and characterization of physicochemical properties
 
 
Titel: Slowly digestible sweetpotato flour: Preparation by heat-moisture treatment and characterization of physicochemical properties
Auteur: Ahn, Ji Hong
Baek, Hye Rim
Kim, Kyung Mi
Han, Gui Jung
Choi, Jun Bong
Kim, Yang
Moon, Tae Wha
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 2 pagina's 383-391
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland