Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Purification of antioxidative peptide from peptic hydrolysates of Mideodeok (Styela clava) flesh tissue
 
 
Titel: Purification of antioxidative peptide from peptic hydrolysates of Mideodeok (Styela clava) flesh tissue
Auteur: Kang, Nalae
Ko, Seok-Chun
Samarakoon, Kalpa
Kim, Eun-A
Kang, Min-Cheol
Lee, Seung-Cheol
Kim, Jaeil
Kim, Yong-Tae
Kim, Jin-Soo
Kim, Hyeran
Jeon, You-Jin
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. 2 pagina's 541-547
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland